Ionian Group

Το IONIAN GROUP δημιουργήθηκε με τη συνέργεια των εταιριών Levante Ferries, Ionissos Ferries και Zante Ferries. Πρόκειται για ένα δυνατό group που αποτελείται από στελέχη με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το IONIAN GROUP, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, αξιοποιεί τη σημαντική εμπειρία των εταιριών-μελών του στην εξυπηρέτηση του πολίτη-πελάτη, κατανοεί την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς του κοινού στον χώρο του ταξιδίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές, ούτως ώστε να καθίσταται πάντα πρωτοπόρο.

Το IONIAN GROUP, με τα ιδιόκτητα πλοία του Fior di Levante, Mare di Levante και Andreas Kalvos, πλοία δοκιμασμένα, αξιόπιστα και σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού των Ιονίων νήσων, με μεγαλύτερη συχνότητα και απόλυτη σταθερότητα δρομολογίων. Το IONIAN GROUP δεσμεύεται να προσφέρει τις καλύτερες θαλάσσιες συγκοινωνίες, τόσο στους κατοίκους του Ιονίου, όσο και στους χιλιάδες επισκέπτες αυτού, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχονται

Μην χάνετε χρόνο, βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο της IONIAN GROUP που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line με ασφάλεια και ταχύτητα. Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Με το i-ferry.gr το ταξίδι ξεκινάει από την ώρα της κράτησης

Ειδικές προσφορές / Εκπτώσεις Ionian Group

 

σε Οικονομική Θέση

Ο ειδικός εκπτωπτικός ναύλος 5,50 € ισχύει για τα δρομολόγια Κυλλήνη-Ζάκυνθο-Κυλλήνη και Κυλλήνη-Πόρο-Κυλλήνη για τις παρακάτω κατηγορίες επιβατών :

  • Πολύτεκνοι
  • Φοιτητές Ελλάδος
  • Συνταξιούχοι ΝΑΤ
  • Άτομα με ειδικές ανάγκες και οι συνοδοί τους
  • Ανάπηροι πολέμου
  • Εθνικής αντίστασης

Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να γνωστοποιούν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και να τα επιδεικνύουν κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες.
  • Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Δρομολόγια και εκπτώσεις Ionian Group

Στο i-ferry.gr θα βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις προσφορές της Ionian Group. Μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτήριων χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.

Δρομολόγια πλοίων Ionian Group

Κυλλήνη – Πόρο

Κυλλήνη – Ζάκυνθο

Κεντρικά γραφεία & τοπικά λιμενικά γραφεία Ionian Group

LEVANTE FERRIES / Αθήνα

Λ.Θησέως 280
17673, Καλλιθέα
Τηλ: 0030 210 9499400
LEVANTE FERRIES / Ζάκυνθος

Κων. Λομβάρδου 18
Ζάκυνθος
Τηλ: 0030 26950 25400
ZANTE FERRIES / Ζάκυνθος

Κων. Λομβάρδου 72
Ζάκυνθος
Τηλ: 0030 26950 49500
Ναυτικό Πρακτορείο IONIAN GROUP / Ζάκυνθος

Εντός Λιμένα Ζακύνθου
Ζάκυνθος
Τηλ: 0030 26950 25403
Ναυτικό Πρακτορείο IONIAN GROUP / Κυλλήνη

Εντός του λιμένα Κυλλήνης
Κυλλήνη
Τηλ: 0030 26230 92080
Ναυτικό Πρακτορείο IONIAN GROUP / Πόρου Κεφαλονιάς

Εντός Λιμένα Πόρου, Κεφαλονιάς
Κεφαλονιά
Τηλ: 0030 26740 72450
IONIAN GROUP / Κεφαλονιά

Πλατεία Βαλλιάνου & Διονυσίου Λαυράγκα
Αργοστόλι Κεφαλονιά
Τηλ: 0030 26710 25500

Στόλος Ionian Group

FIOR DI LEVANTE
Μήκος (μ): 118,80 Καμπίνες:
Πλάτος (μ): 20,00 Επιβάτες: 1.140
Ταχύτητα: 19kn Οχημάτα: 300
MARE DI LEVANTE
Μήκος (μ): 120,20 Καμπίνες:
Πλάτος (μ): 21,02 Επιβάτες: 1.068
Ταχύτητα: 18 kn Οχημάτα: 350
ANDREAS KALVOS
Μήκος (μ): 98,56 Καμπίνες:
Πλάτος (μ): 16,24 Επιβάτες:
Ταχύτητα: 16,2kn Οχημάτα:

Πολιτικές εταιρίας

Ακύρωση Εισιτήριου

Τα εισιτήρια ακυρώνονται μόνο από τα πρακτορεία έκδοσης, εφόσον το εισιτήριο δεν έχει ήδη τροποποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν τηλεφωνικά. Αυτούσιο το σώμα του εισιτηρίου πρέπει να παραδοθεί στο πρακτορείο έκδοσης το αργότερο εντός μηνός από το αίτημα της ακύρωσης.
Ανάλογα με το χρόνο της ακύρωσης ισχύουν τα κάτωθι:
– Για ακυρώσεις έως και 14 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία απόπλου του πλοίου επιστρέφεται ολόκληρος ο ναύλος συν τις κρατήσεις υπέρ τρίτων και το ΦΠΑ.
– Για ακυρώσεις έως και 7 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία απόπλου του πλοίου επιστρέφεται ποσοστό 75% του ναύλου συν τις κρατήσεις υπέρ τρίτων και το ΦΠΑ
– Για ακυρώσεις έως και 12 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα απόπλου του πλοίου επιστρέφεται ποσοστό 50% του ναύλου συν τις κρατήσεις υπέρ τρίτων και το ΦΠΑ
– Για ακυρώσεις που γίνονται σε διάστημα μικρότερο των 12 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα απόπλου του πλοίου δεν επιστρέφεται τίμημα.
Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση αγοράς εισιτηρίου από απόσταση μέσω της ιστοσελίδας ή του τηλεφωνικού κέντρου της Κοινοπραξίας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο και με την προϋπόθεση της ενημέρωσης της Κοινοπραξίας εγγράφως ή με φαξ ή με e-mail. Στο έγγραφο με το οποίο ο επιβάτης αιτείται την ακύρωση του εισιτηρίου του θα αναγράφει υποχρεωτικά τα στοιχεία της κράτησης / του εισιτηρίου και τα στοιχεία επικοινωνίας. Kαι σε αυτή την περίπτωση αυτούσιο το σώμα του εισιτηρίου πρέπει να παραδοθεί στην Κοινοπραξία εντός μηνός από το αίτημα της ακύρωσης. Στην περίπτωση αγοράς άυλου ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket) στο παραπάνω ενημερωτικό mail ή φαξ πρέπει να επισυνάπτεται και το ηλεκτρονικό αρχείο του εισιτηρίου.

Εισιτήρια Ανοικτής Ημερομηνίας

Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας δεν θα γίνονται αποδεκτά για επιβίβαση. Οι επιβάτες με εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας οφείλουν να προβαίνουν έγκαιρα σε κράτηση θέσης για το συγκεκριμένο δρομολόγιο που επιθυμούν. Σε περίπτωση που ο ναύλος είναι υψηλότερος κατά την ημερομηνία που ο επιβάτης επιθυμεί να ταξιδέψει τότε οφείλει να εκδώσει συμπληρωματικό εισιτήριο. Σε περίπτωση που η αξία του νέου ναύλου είναι χαμηλότερη ο επιβάτης δεν δικαιούται επιστροφή της διαφοράς. Τα εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας ισχύουν για δώδεκα (12) μήνες.

Ναύλοι - Εκπτώσεις

Στα εισιτήρια επιβατών και στις αποδείξεις μεταφοράς οχημάτων αναγράφεται ο μικτός ναύλος, στον οποίο εμπεριέχονται ο καθαρός ναύλος, οι υπέρ τρίτων επιβαρύνσεις (τέλη, κρατήσεις) και ο ΦΠΑ.
Οι κατηγορίες προσώπων που δικαιούνται έκπτωση στους ναύλους αναφέρονται αναλυτικά στην ΥΑ 3324.1/01/13 της 15/7/2013), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει. Ο επιβάτης οφείλει να ενημερώσει κατά την πραγματοποίηση της κράτησης και πριν την έκδοση του εισιτηρίου στην περίπτωση που δικαιούται έκπτωση ναύλου επιδεικνύοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Παιδιά ηλικίας έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν και είναι απαραίτητη η κράτηση και η έκδοση εισιτηρίου με μηδενικό ναύλο.

Καταγραφή Επιβαινόντων

Σύμφωνα με την οδηγία 98/41 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως έχει ενσωματωθεί στο ελληνικό δίκαιο με το π.δ. 23/1999, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για κάθε επιβατηγό πλοίο που αναχωρεί από Ελληνικό λιμάνια και πραγματοποιεί πλου άνω των 20 μιλίων από το σημείο αναχώρησης καταγράφονται οι ακόλουθες πληροφορίες: το επώνυμο των επιβατών, το όνομα ή το αρχικό γράμμα, το φύλλο, την ηλικία ή την ένδειξη για την κατηγορία ηλικίας καθώς και κάθε πληροφορία που παρέχεται οικειοθελώς από το άτομο σχετική με την ειδική φροντίδα ή τη βοήθεια που τυχόν χρειάζεται.
Ο επιβάτης υποχρεούται κατά την ηλεκτρονική κράτηση ή/ και την έκδοση του εισιτήριου να ελέγχει την ορθότητα των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων (ημερομηνία, ώρα, δρομολόγιο, πλοίο, στοιχεία ταυτότητας κ.λπ.) και να μην το παραλαμβάνει σε περίπτωση λανθασμένης αναγραφής.
Απαγορεύεται η μεταβίβαση του εισιτηρίου χωρίς την έγκριση του μεταφορέα ή του εκδότη του εισιτηρίου.
Ο επιβάτης υποχρεούται να δίνει, κατά την ηλεκτρονική κράτηση ή την έκδοση του εισιτηρίου, ακριβή στοιχεία ταυτότητας του, αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση του από το μεταφορέα σε περίπτωση καθυστέρησης, ακύρωσης ή ματαίωσης του δρομολογίου του πλοίου. Σε περίπτωση μη επιθυμίας του επιβάτη να γνωστοποιήσει στοιχεία επικοινωνίας, αυτή καταχωρείται εγγράφως από τον εκδότη στο σύστημα Η.Σ.Κ.Θ.Ε.Ε.Α.
Σε περίπτωση ηλεκτρονικής κράτησης ο επιβάτης συμπληρώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του στην σχετική ηλεκτρονική φόρμα ή συμπληρώνει την επιλογή «Δεν επιθυμώ να ενημερωθώ σε περίπτωση καθυστέρησης, ακύρωσης ή ματαίωσης του δρομολογίου».

Διαδικασία Επιβίβασης

Ο επιβάτης υποχρεούται:
-να προσέρχεται στο πλοίο μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα απόπλου.
-να φέρει το όχημα στο χώρο αναμονής φόρτωσης 1 ώρα πριν τον απόπλου.
-να επιδεικνύει το εισιτήριο του και τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε περίπτωση που διαθέτει εισιτήριο με μειωμένο ναύλο, κατά την επιβίβαση και τον έλεγχο και να καταλαμβάνει την αντίστοιχη θέση ή κλίνη που αναγράφεται σε αυτό.
-να μην παραμένει στους χώρους οχημάτων. Εξαιρούνται οι οδηγοί τους, κατά την είσοδο και έξοδο των οχημάτων από τα πλοία.
Σε περίπτωση ατόμου με αναπηρία ή μειωμένη κινητικότητα, να ενημερώνει τον εκδότη του εισιτηρίου ή το μεταφορέα ότι έχει ανάγκη συνδρομής το αργότερο σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την παροχή της συνδρομής και να βρίσκεται σε προκαθορισμένο σημείο σε συγκεκριμένη ώρα, η οποία δεν υπερβαίνει τα εξήντα (60) λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα απόπλου του πλοίου. Επιπλέον, κατά την κράτηση, να κοινοποιεί στο μεταφορέα τις ειδικές του ανάγκες για κατάλυμα, κάθισμα ή τις απαιτούμενες υπηρεσίες ή την ανάγκη να φέρει μαζί του ιατρικό εξοπλισμό.
Στην περίπτωση που επιβάτης εφοδιασμένος με εισιτήριο δεν προσέλθει εγκαίρως στο πλοίο (μέχρι την προγραμματισμένη ώρα απόπλου), δεν δικαιούται επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου που κατέβαλε.

Αγορά Εισιτηρίων

το εισιτήριο είναι ατομικό, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για το ταξίδι, το δρομολόγιο και τη θέση που εκδόθηκε.
Η αγορά εισιτήριου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:
– Από τα γραφεία της IonianGroup
– Από συνεργαζόμενα Γραφεία Γενικού Τουρισμού ή Ναυτικά Πρακτορεία
Δεν επιτρέπεται η έκδοση εισιτηρίου επιβάτη και απόδειξης μεταφορά οχήματος στο πλοίο.

Προγραμματισμός Πλοίων

Στα πλαίσια της Κοινοπραξίας πλοίων τα δρομολόγια εκτελούνται εκ περιτροπής από τα πλοία Fior di Levante, Mare di Levante, Ανδρέας Κάλβος και Διονύσιος Σολωμός. Ο προγραμματισμός της δρομολόγησης πλοίων ενδέχεται να αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης. Για επιπλέον διευκρινήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό των πλοίων, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210 94 99 400

Αποσκευές

Ο επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει χειραποσκευές βάρους μέχρι 50 κιλών, χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερο ναύλο. Τα άτομα μειωμένης κινητικότητας δικαιούνται χωρίς καταβολή ιδιαίτερου ναύλου να μεταφέρουν επιπλέον των χειραποσκευών, κάθε εξοπλισμό ή βοήθημα που απαιτείται για την αυτόνομη μετακίνηση τους, ανεξαρτήτως βάρους.
Εφόσον οι αποσκευές παραδίδονται για φύλαξη και εκδίδεται σχετική προς τούτο απόδειξη, για τυχόν βλάβη ή την απώλεια των αποσκευών εντός του πλοίου ευθύνεται ο μεταφορέας.

Απώλεια Εισιτηρίου

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου ή της απόδειξης μεταφοράς του οχήματος, για να ταξιδέψει ο επιβάτης θα πρέπει να αγοράσει νέο εισιτήριο. Εφόσον ο επιβάτης δηλώσει εγγράφως την απώλεια αναφέροντας την ημερομηνία του ταξιδιού, το δρομολόγιο, τον αριθμό τόσο του απολεσθέντος όσο και του νέου εισιτηρίου, και εφόσον κατόπιν ελέγχου στα αρχεία της Κοινοπραξίας προκύψει ότι το απολεσθέν εισιτήριο δεν χρησιμοποιήθηκε και δεν αντικαταστάθηκε εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία ταξιδιού τότε ο επιβάτης δικαιούται νέο εισιτήριο ίσης αξίας με το απολεσθέν.

Κατοικίδια

Τα επιβατηγά πλοία της Κοινοπραξίας διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την παραμονή κατοικίδιων ζώων που φέρουν κατά το ταξίδι οι επιβάτες στους οποίους τα κατοικίδια ζώα παραμένουν υποχρεωτικά καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Κατ’ εξαίρεση μικρόσωμα κατοικίδια επιτρέπεται να συνοδεύουν τους ιδιοκτήτες τους στους θαλάμους επιβατών εφόσον μεταφέρονται σε ειδικά καλάθια/ κλωβούς ή φέρουν φίμωτρο και είναι εμβολιασμένα.

Ασφάλεια στο Πλοίο

Ο επιβάτης υποχρεούται:
-να συμμορφώνεται στις οδηγίες των αρμόδιων προσώπων του πλοίου που σχετίζονται με την ησυχία, ευταξία, καθαριότητα και ασφάλεια του πλοίου.
-να συμμορφώνεται στους κανονισμούς του πλοίου, καθώς και στις οδηγίες του πλοίαρχου ή του προσωπικού του πλοίου.
-να μην μεταφέρει εκρηκτικές, εύφλεκτες, εμπρηστικές και γενικά επικίνδυνες ύλες.
-να μην πετά απορρίμματα σε χώρους του πλοίου ή στη θάλασσα
-να τοποθετεί ογκώδεις αποσκευές ή αντικείμενα στους ειδικούς χώρους ώστε να μην παρεμποδίζεται η διέλευση των επιβατών στους διαδρόμους του πλοίου.
-να μην τοποθετεί αποσκευές ή αντικείμενα στα καθίσματα ή τις θέσεις επιβατών.
Διευκρινίζεται ότι στα δυναμικώς υποστηριζόμενα πλοία απαγορεύεται η παραμονή των επιβατών στους ανοικτούς χώρους καταστρωμάτων κατά τη διάρκεια του πλου.

Τροποποίηση του Εισιτηρίου/ Επιστροφή Εισιτηρίου

Ο επιβάτης δικαιούται την τροποποίηση του εισιτηρίου του, εφόσον διατίθενται θέσεις για το ίδιο ή άλλο ταξίδι μέχρι και είκοσι τέσσερις(24) ώρες πριν από τον προγραμματισμένο απόπλου του πλοίου. Εφόσον η αξία του νέου εισιτηρίου είναι χαμηλότερη, ο επιβάτης δεν δικαιούται επιστροφή της διαφοράς.
Η επιστροφή ή η τροποποίηση του εισιτηρίου από τον επιβάτη γίνεται στον εκδότη αυτού ή στον κατά λιμένα οριζόμενο από το μεταφορέα ναυτικό πράκτορα που νομιμοποιείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις να εκδίδει εισιτήρια επιβατών κα αποδείξεις μεταφοράς οχημάτων για το συγκεκριμένο πλοίο.

Τρόπος Επιστροφής Ναύλου

Για την επιστροφή ποσοστού ή ολόκληρου του ναύλου, την καταβολή τυχόν αποζημίωσης ο επιβάτης οφείλει να παραδώσει το σώμα του εισιτηρίου ή το απόκομμα στον μεταφορέα ή στον εκδότη του εισιτηρίου ή στον κατά λιμένα οριζόμενο από το μεταφορέα ναυτικό πράκτορα.

Παράπονα- Καταγγελίες

Για κάθε παράπονο ή καταγγελία κατά τη διάρκεια του πλου οι επιβάτες δύναται να απευθύνονται στον ορισμένο για το σκοπό αυτό αξιωματικό του πλοίου και μετά το πέρας του ταξιδιού στον εκδότη του εισιτηρίου ή στην Κοινοπραξία ή στις λιμενικές αρχές, σύμφωνα με το οριζόμενα στη σχετική νομοθεσία.

Δικαιώματα επιβατών σε περιπτώσεις καθυστερήσεων (αναχώρησης- ταξιδιού), διακοπής ταξιδιού, ακύρωσης ταξιδιού , απώλειας ανταπόκρισης κλπ

Τα δικαιώματα των επιβατών στις ανωτέρω περιπτώσεις ισχύουν όπως αναλυτικά περιγράφονται σ το ν. 3709/2008, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Περιπτώσεις μη εφαρμογής απαιτήσεων επιβατών

Καμία απαίτηση δεν δύναται να θεμελιωθεί για καθυστέρηση, διακοπή, ακύρωση ή τροποποίηση δρομολογίου που οφείλεται σε λόγους δημόσιας τάξης ή ασφάλειας, ιδίως λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, στην εφαρμογή διατάξεων της νομοθεσίας ή σε εντολές της Αρμόδιας Αρχής γενικά, ιδίως δε για την παροχή βοήθειας σε πλοία ή πρόσωπα που βρίσκονται σε κίνδυνο ή για τυχόν εγκεκριμένη τροποποίηση των προγραμματισμένων δρομολογίων η οποία σχετίζεται με την εξυπηρέτηση εκτάκτων μεταφορικών αναγκών ή την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Υπηρεσία Απολεσθέντων

Σε περίπτωση που ο επιβάτης χάσει ή βρει κάποιο αντικείμενο παρακαλείται να επικοινωνήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με την Ρεσεψιόν του πλοίου ή μετά την αποβίβαση με το 210 9499 400

Νομικό Πλαίσιο, Αρμόδια Δικαστήρια

Σύμφωνα με το άρθρο 3α του Ν. 2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει , τα άρθρα 3 έως 4η του ως άνω νόμου δεν εφαρμόζονται στις συμβάσεις για υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών, με την εξαίρεση του άρθρου 3δ παράγραφος 2 και των άρθρων 4γ και 4στ.
Η σύμβαση θαλάσσιας μεταφοράς διέπεται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει από τη σύμβαση αυτή ή εξ’ αφορμής της σύμβασης αυτής υπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αθήνας.

Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχετε να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων πραγματοποιείται μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr