Seajets

Η εταιρία Seajets με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στο Αιγαίο δεν μπορούσε παρά μόνο να έχει ηγετική θέση στις ελληνικές θάλασσες. Η πορεία της στο χώρο της ναυτιλίας έχει έναρξη το 1989 και στην επιβατηγό ναυτιλία το 2002. 

Στην διάθεση των ταξιδιωτών που την επιλέγουν έχει έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων υψηλής ταχύτητας που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. 

Καλύπτει με ασφάλεια πάνω από 140 συνδέσεις λιμανιών από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη για τα νησιά των Κυκλάδων και διαθέτει για να ανταμείψει τους επιβάτες που την διαλέγουν το  SEA CLUB το οποίο είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων, ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των μελών του για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν. Έτσι επιλέγοντας να εκδώσετε τα εισιτήρια της Seajets από το online σύστημα του i-ferry.gr έχετε ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ τα οφέλη από το ταξίδι σας αφού κεδίζετε πόντους στην Imagination Bonus Card και πόντους από την κάρτα SEA CLUB της Seajets. 

Βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Ποτέ το ταξίδι σας στο Αιγαίο δεν ήταν πιο εύκολο! 

Ειδικές προσφορές / Εκπτώσεις Seajets 2019

  • 50% έκπτωση για τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% 
  • Χορηγείται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης των αρμόδιων Υγειονομικών Επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή των Υγειονομικών Επιτροπών της αρμόδιας Διοικητικής Αρχής ή Ασφαλιστικού Φορέα. Η έκπτωση θα χορηγείται μέχρι την ημερομηνία λήξης της ισχύος των ανωτέρω δικαιολογητικών.
  • 50% στην Οικονομική Θέση 
  • Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της Ειδικής Ταυτότητας Πολυτέκνων, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων.

Ν.Α.Τ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ -50% στην οικονομική θέση.

Αποδεικτικό Συνταξιοδοτικό Έντυπο της ιδιότητάς τους.

.

50% έκπτωση για φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

Δωρεάν στην Οικονομική θέση , με απαραίτητη την κράτηση και έκδοση εισιτηρίου με μηδενικό ναύλο.

• 50%  έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
• Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης.

Τελευταία ενημέρωση 07/04/2019

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες.
  • Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Δρομολόγια και εκπτώσεις Seajets

Στο i-ferry.gr θα βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις προσφορές της Seajets. Μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτήριων  με την Seajets χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο για Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Αμοργό, Θηρασιά, Ανάφη, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο, Ηράκλειο.

Δρομολόγια πλοίων εσωτερικού Seajets

Πειραιά – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη – Αμοργό – Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο – Νάξο – Κουφονήσι – Αμοργό – Σαντορίνη – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο – Σέριφο – Πειραιά

Ίο -Σαντορίνη – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο – Σέριφο – Πειραιά – Σέριφο -Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη – Ίο

Ραφήνα – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα

Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Νάξο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη – Ηράκλειο

Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρο – Μύκονο – Πάρο – Σαντορίνη – Ηράκλειο

Πειραιάς – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη

Κεντρικά γραφεία Seajets

SEA JETS Κεντρικό γραφείο / Πειραιάς

Δημητρίου Γούναρη 2
185 45 Πειραιάς
Τηλ.: 0030
Φαξ: 0030 210 4132559
SEA JETS PORT Κιόσκι Λιμάνι Πειραιά

Πύλη E8, Λιμάνι Πειραιά
185 31 Πειραιάς
Τηλ.: 0030 210 4101480
Φαξ: 0030 210 4190233
SEA JETS Piraeus Port office/ Πειραιάς

Άστιγγος και Ακτή Τζελέπη 2
185 35 Πειραιάς
Τηλ.: 0030 210 4121001
Φαξ: 0030 210 4190233

Στόλος Seajets

TERRA JET
Μήκος (μ): 1450 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 22 Επιβάτες: 2000
Ταχύτητα: 45,0 Kn Οχημάτα: 500
CHAMPION JET 1
Μήκος (μ): 87 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 1000
Ταχύτητα: 40,0 Kn Οχημάτα: 200
CHAMPION JET 2
Μήκος (μ): 87 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 1000
Ταχύτητα: 40,0 Kn Οχημάτα: 200
MASTER JET
Μήκος (μ): 74 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 700
Ταχύτητα: 37,0 Kn Οχημάτα: 85
MEGA JET
Μήκος (μ): 77.46 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 845
Ταχύτητα: 33,0 Kn Οχημάτα: 150
SUPER JET
Μήκος (μ): 42 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 10 Επιβάτες: 394
Ταχύτητα: 38,0 Kn Οχημάτα:
PAROS JET
Μήκος (μ): 103 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 14,5 Επιβάτες: 850
Ταχύτητα: 37,0 Kn Οχημάτα: 150

Πολιτικές εταιρίας

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εκδοθέντα εισιτήρια ακυρώνονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους:

Έως 14 ημέρες πριν τον απόπλου: 100% επιστροφή ναύλου
Έως 7 ημέρες πριν τον απόπλου: 75% επιστροφή ναύλου
Έως 12 ώρες πριν τον απόπλου: 50% επιστροφή ναύλου

Η ακύρωση είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση των εισιτηρίων σας στον ταξιδιωτικό πράκτορα από τον οποίο τα έχετε προμηθευτεί και όχι μέσω τηλεφώνου, φαξ ή email. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μετατροπής των εισιτηρίων σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (Open) τουλάχιστον 24 ώρες πριν τον απόπλου. Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας μπορούν να αντικατασταθούν με εισιτήρια άλλης ημερομηνίας σε δρομολόγιο οποιασδήποτε διαδρομής της εταιρείας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας ισχύουν για ένα έτος και δεν ακυρώνονται και σε περίπτωση διαφοράς στην τιμή ναύλου, η διαφορά δεν επιστρέφεται. Για την μετατροπή του εισιτηρίου σας σε εισιτήριο ανοικτής ημερομηνίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου στον εκδότη του, σε οποιοδήποτε κεντρικό πρακτορείο ή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Σε περίπτωση ακύρωσης σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 ωρών πριν τον απόπλου: ο ναύλος δεν επιστρέφεται.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου σας, πρέπει να ενημερώσετε είτε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή την εταιρεία τουλάχιστον 1 ώρα προ του απόπλου του πλοίου, τηλεφωνικά ( +30 210 4121001 και +30 210 4101480 ) ή μέσω e-mail ([email protected]). Στην συνέχεια, θα πρέπει να εκδώσετε εκ νέου εισιτήριο και να δηλώσετε εγγράφως την απώλεια στην εταιρεία, μαζί με όλα τα στοιχεία του απολεσθέντος και του νέου εισιτηρίου (ημέρα και ώρα ταξιδιού, διαδρομή, αριθμός απολεσθέντος και νέου εισιτηρίου, φωτοτυπία του νέου εισιτηρίου). Μετά από έλεγχο της εταιρείας και εντός 1ος μήνα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, εφόσον προκύψει ότι το απoλεσθέν εισιτήριο δεν χρησιμοποιήθηκε, μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν εισιτήριο ισόποσης αξίας με αυτό το οποίο χάθηκε.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

1. Οι επιβάτες οφείλουν να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την αναχώρηση του πλοίου. Επιβάτες που φτάνουν στο λιμάνι μετά τον απόπλου, δεν δικαιούνται επιστροφή ναύλου.
2. Τα οχήματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναμονής φόρτωσης 1 ώρα πριν τον απόπλου και σε κάθε περίπτωση στο χρόνο που καθορίζεται από τους ισχύοντες Κανονισμούς Λιμένα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (π.χ. ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)

1. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις δρομολογίων, παρεκκλίσεις και μη τήρηση κανονικής πορείας που οφείλονται σε κακές καιρικές συνθήκες ή σε εντολές ΥΕΝ και Λιμενικών Αρχών ή σε λόγους ανωτέρας βίας ή γίνονται με κύριο μέλημα την ασφάλεια των επιβατών.
2. Σε περίπτωση ανεκτέλεστου δρομολογίου λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. απαγόρευση απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) η εταιρεία επιστρέφει το σύνολο της αξίας του εισιτηρίου και μόνο αυτό.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Τα δρομολόγια μπορούν να τροποποιηθούν και κάθε αλλαγή ανακοινώνεται στο σύστημα κρατήσεων, στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.seajets.gr).

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 98/41/ΕΚ είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας, η ονομαστική καταγραφή των επιβαινόντων σε κάθε δρομολόγιο. Για τους σκοπούς της καταγραφής, τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά και αναγράφουν οπωσδήποτε: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, φύλο και ηλικία (ενήλικος / παιδί / βρέφος)

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ασυνόδευτων οχημάτων

Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχετε να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Sea Jets πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ακτοπλοϊκης εταιρίας είτε μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr.