Seajets

Η εταιρία Seajets με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στο Αιγαίο δεν μπορούσε παρά μόνο να έχει ηγετική θέση στις ελληνικές θάλασσες. Η πορεία της στο χώρο της ναυτιλίας έχει έναρξη το 1989 και στην επιβατηγό ναυτιλία το 2002. 

Στην διάθεση των ταξιδιωτών που την επιλέγουν έχει έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων υψηλής ταχύτητας που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. 

Καλύπτει με ασφάλεια πάνω από 140 συνδέσεις λιμανιών από τον Πειραιά, τη Ραφήνα και την Κρήτη για τα νησιά των Κυκλάδων και διαθέτει για να ανταμείψει τους επιβάτες που την διαλέγουν το  SEA CLUB το οποίο είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα προνομίων, ειδικά σχεδιασμένο για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη των μελών του για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούν. Έτσι επιλέγοντας να εκδώσετε τα εισιτήρια της Seajets από το online σύστημα του i-ferry.gr έχετε ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ τα οφέλη από το ταξίδι σας αφού κεδίζετε πόντους στην Imagination Bonus Card και πόντους από την κάρτα SEA CLUB της Seajets. 

Βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία. Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Ποτέ το ταξίδι σας στο Αιγαίο δεν ήταν πιο εύκολο! 

Ειδικές προσφορές / Εκπτώσεις Seajets 2022

  • 50% έκπτωση για τα ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% και για τους συνοδούς τους.
  • Χορηγείται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης των αρμόδιων Υγειονομικών Επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή των Υγειονομικών Επιτροπών της αρμόδιας Διοικητικής Αρχής ή Ασφαλιστικού Φορέα. Η έκπτωση θα χορηγείται μέχρι την ημερομηνία λήξης της ισχύος των ανωτέρω δικαιολογητικών.

Έκπτωση 50% και για τα αναπηρικά αυτοκίνητα ΙΧ.

  • 50% στην Οικονομική Θέση 
  • Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της Ειδικής Ταυτότητας Πολυτέκνων, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων.

Ν.Α.Τ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ -50% στην οικονομική θέση.

Αποδεικτικό Συνταξιοδοτικό Έντυπο της ιδιότητάς τους.

.

50% έκπτωση για φοιτητές ΑΕΙ & ΤΕΙ καθώς και σπουδαστές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην οικονομική θέση.

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

Βρέφη έως 1 έτους εκδίδουν εισιτήριο boarding pass infant χωρίς ναύλο. Δεν ισχύει στα συμβατικά πλοία της Seajets.

Παιδιά 1 έως 5 ετών εκδίδουν εισιτήριο με μηδενικό ναύλο στην οικονομική θέση. (50% στην Platinum)

• 50%  έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
• Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης.

Τελευταία ενημέρωση 17/02/2022

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες.
  • Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Δρομολόγια και εκπτώσεις Seajets

Στο i-ferry.gr θα βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις προσφορές της Seajets. Μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτήριων  με την Seajets χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο για Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Αμοργό, Θηρασιά, Ανάφη, Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, Ρέθυμνο, Ηράκλειο.

Δρομολόγια πλοίων εσωτερικού Seajets

Πειραιά – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη – Αμοργό – Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο – Νάξο – Κουφονήσι – Αμοργό – Σαντορίνη – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο – Σέριφο – Πειραιά

Ίο -Σαντορίνη – Φολέγανδρο – Μήλο – Σίφνο – Σέριφο – Πειραιά – Σέριφο -Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Σαντορίνη – Ίο

Ραφήνα – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Πάρο – Μύκονο – Τήνο – Ραφήνα

Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Νάξο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη – Ηράκλειο

Ηράκλειο – Σαντορίνη – Πάρο – Μύκονο – Πάρο – Σαντορίνη – Ηράκλειο

Πειραιάς – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη

Κεντρικά γραφεία Seajets

SEA JETS Κεντρικό γραφείο / Πειραιάς

Δημητρίου Γούναρη 2
185 45 Πειραιάς
Τηλ.: 0030
Φαξ: 0030 210 4132559
SEA JETS PORT Κιόσκι Λιμάνι Πειραιά

Πύλη E8, Λιμάνι Πειραιά
185 31 Πειραιάς
Τηλ.: 0030 210 4101480
Φαξ: 0030 210 4190233
SEA JETS Piraeus Port office/ Πειραιάς

Άστιγγος και Ακτή Τζελέπη 2
185 35 Πειραιάς
Τηλ.: 0030 210 4121001
Φαξ: 0030 210 4190233

Στόλος Seajets

TERRA JET
Μήκος (μ): 1450 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 22 Επιβάτες: 2000
Ταχύτητα: 45,0 Kn Οχημάτα: 500
CHAMPION JET 1
Μήκος (μ): 87 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 1000
Ταχύτητα: 40,0 Kn Οχημάτα: 200
CHAMPION JET 2
Μήκος (μ): 87 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 1000
Ταχύτητα: 40,0 Kn Οχημάτα: 200
MASTER JET
Μήκος (μ): 74 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 700
Ταχύτητα: 37,0 Kn Οχημάτα: 85
MEGA JET
Μήκος (μ): 77.46 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 26 Επιβάτες: 845
Ταχύτητα: 33,0 Kn Οχημάτα: 150
SUPER JET
Μήκος (μ): 42 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 10 Επιβάτες: 394
Ταχύτητα: 38,0 Kn Οχημάτα:
PAROS JET
Μήκος (μ): 103 Κλίνες:
Πλάτος (μ): 14,5 Επιβάτες: 850
Ταχύτητα: 37,0 Kn Οχημάτα: 150

Πολιτικές εταιρίας

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν τηλεφωνικά, με φαξ ή με ηλεκτρονικό μήνυμα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να παραδώσουν τα εισιτήρια στο πρακτορείο έκδοσης. 
Επιστροφή χρημάτων στα ακυρωμένα εισιτήρια γίνεται από το πρακτορείο έκδοσης, έως και 1 χρόνο  από την ημερομηνία ακύρωσης των εισιτηρίων. 

Ακυρωτικά:

– Έως 14 ημέρες πριν τον απόπλου: πλήρης επιστροφή ναύλου

– Έως 7 ημέρες πριν τον απόπλου: 75% επιστροφή ναύλου

– Έως 12 ώρες πριν τον απόπλου: 50% επιστροφή ναύλου

– ΔΕΝ επιστρέφεται ο ναύλος για ακυρώσεις που γίνονται σε χρόνο λιγότερο των 12 ωρών προ του απόπλου.

Εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας (Open)

Τα εισιτήρια μπορούν επίσης να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open) τουλάχιστον 12 ώρες προ του απόπλου. Για τα συμβατικά πλοία τα εισιτήρια μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open) μέχρι και 4 ώρες προ του απόπλου.
Τα εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας μπορούν να αντικατασταθούν με εισιτήρια άλλης ημερομηνίας σε δρομολόγιο οποιασδήποτε διαδρομής, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
Τα ανοικτά εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος από την ημερομηνία μετατροπής τους σε ανοιχτής ημερομηνίας.
Τα ανοικτά εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μπορεί να γίνει καμία μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων.
Τα εισιτήρια που έχουν αντικαταστήσει εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας δεν μπορούν να ακυρωθούν είτε να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας.
Κατά την διαδικασία αντικατάστασης ανοικτών εισιτηρίων, διαφορά ναύλου δεν επιστρέφεται αλλά σε περίπτωση που το νέο εισιτήριο είναι πιο ακριβό εισπράττεται η διαφορά.
Για την μετατροπή σε εισιτήριο ανοικτής ημερομηνίας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου, θα πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο ή την εταιρία τουλάχιστον 1 ώρα προ του απόπλου του πλοίου. Ο επιβάτης για να ταξιδέψει θα πρέπει να αγοράσει νέο εισιτήριο και στην συνέχεια να δηλώσει εγγράφως την απώλεια, αναφέροντας την ημερομηνία του ταξιδίου, τη διαδρομή, τον αριθμό του απολεσθέντος εισιτηρίου, τον αριθμό του νέου εισιτηρίου που αγοράστηκε και φωτοτυπία αυτού. Εφόσον το απολεσθέν εισιτήριο δεν βρεθεί στα αρχεία της Seajets να έχει ταξιδέψει σε διάστημα 1 μήνα από την ημερομηνία ταξιδίου, η Seajets θα χορηγήσει δωρεάν εισιτήριο ισόποσης αξίας με το απολεσθέν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

Ο επιβάτης οφείλει:
α) να βρίσκεται στον χώρο επιβίβασης του πλοίου τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση,
β) να φέρει το όχημά του στον χώρο αναμονής φόρτωσης μία (1) ώρα πριν τον απόπλου.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (π.χ. ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)

1. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις δρομολογίων, παρεκκλίσεις και μη τήρηση κανονικής πορείας που οφείλονται σε κακές καιρικές συνθήκες ή σε εντολές ΥΕΝ και Λιμενικών Αρχών ή σε λόγους ανωτέρας βίας ή γίνονται με κύριο μέλημα την ασφάλεια των επιβατών.
2. Σε περίπτωση ανεκτέλεστου δρομολογίου λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. απαγόρευση απόπλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) η εταιρεία επιστρέφει το σύνολο της αξίας του εισιτηρίου και μόνο αυτό.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

Η Seajets κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τηρήσει τα δρομολόγια που είναι δημοσιευμένα αλλά διατηρεί όμως το δικαίωμα για την τροποποίησή τους, εφόσον παραστεί ανάγκη. 

Η Seajets διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τα πλοία της εφόσον κριθεί απαραίτητο. Τα δρομολόγια μπορούν να τροποποιηθούν, και οι αλλαγές αυτές ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 98/41/ΕΚ είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας, η ονομαστική καταγραφή των επιβαινόντων σε κάθε δρομολόγιο. Για τους σκοπούς της καταγραφής, τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά και αναγράφουν οπωσδήποτε: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, φύλο και ηλικία (ενήλικος / παιδί / βρέφος)

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ασυνόδευτων οχημάτων

ΕΚΔΟΣΗ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Το εισιτήριο είναι ατομικό, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για το ταξίδι, το δρομολόγιο και τη θέση που εκδόθηκε.Η αγορά εισιτήριου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Τα εισιτήρια πρέπει να εκδίδονται μέσα στην προκαθορισμένη από την ημερομηνία κράτησης προθεσμία για την οποία οι επιβάτες ενημερώνονται από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα. Σε αντίθετη περίπτωση η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Η Seajets δεν φέρει ευθύνη για την διατήρηση των προσωπικών σας αντικειμένων, εκτός αν έχουν δοθεί για φύλαξη στο λογιστήριο του πλοίου. Τα αντικείμενα αξίας μπορούν να παραδίδονται στους υπεύθυνους Αξιωματικούς του πλοίου προς φύλαξη.
Οι αποσκευές πρέπει να τοποθετούνται σε ειδικά σημεία του πλοίου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του πληρώματος. Ο επιβάτης δικαιούται να μεταφέρει χειραποσκευές βάρους μέχρι 50 κιλών ή 1 κυβικό μέτρο. Οι αποσκευές δεν πρέπει να περιέχουν αντικείμενα αξίας. Τα αντικείμενα αξίας μπορούν να παραδίδονται στους υπεύθυνους Αξιωματικούς του πλοίου προς φύλαξη. 
Ο μεταφορέας ευθύνεται για τη φθορά ή απώλεια των αποσκευών εντός του πλοίου, μόνο εφόσον αυτές παραδίδονται για φύλαξη και εκδίδεται σχετική απόδειξη.
Ο μεταφορέας δεν ευθύνεται για απώλεια χρημάτων, πολύτιμων ειδών ή αποσκευών στους κοινόχρηστους χώρους του πλοίου ή στα οχήματα τους.

ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η μετακίνηση ανηλίκων επιβατών, που έχουν συμπληρώσει το 15ο έως το 18ο έτος της ηλικίας τους, χωρίς τη συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα, επιτρέπεται με τις κάτωθι προϋποθέσεις:
Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης από τον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα του ανηλίκου, θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής από την Αστυνομική ή Λιμενική Αρχή.
Για την επιβίβαση στο πλοίο, ο ανήλικος επιβάτης θα πρέπει να έχει μαζί με το εισιτήριό του, την πρωτότυπη Δήλωση, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής του Ταυτότητας για την επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας.
Σε κάθε περίπτωση, ο γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας του ανηλίκου επιβάτη, φέρει ακέραιη την ευθύνη για την έγκαιρη απόκτηση και θεώρηση της Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και όλων των συνοδευτικών εγγράφων που τυχόν απαιτούνται στο λιμάνι αναχώρησης.
Σε καμία περίπτωση, η Seajets δεν είναι υπεύθυνη εάν λόγω ανεπαρκών εγγράφων ή/και πιστοποιητικών ταυτοπροσωπίας, δεν επιτραπεί η επιβίβαση από τους αρμόδιους Αξιωματικούς του πλοίου ή τις Λιμενικές Αρχές.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Στα πλοία υπάρχουν ειδικοί χώροι διαμονής κατοικίδιων ζώων. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με κατοικίδιο θα πρέπει να έχουν μαζί τους  το πρόσφατα ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας του και είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα, την ασφάλεια και την υγιεινή του. Η μόνη εξαίρεση αφορά τους σκύλους οδηγούς όπου επιτρέπεται η παρουσία τους σε όλους τους χώρους.  Ασυνόδευτα κατοικίδια δεν γίνονται δεκτά.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Οι Οικονομικοί Αξιωματικοί διενεργούν ελέγχους εισιτηρίων κατά την επιβίβαση και κατά τη διάρκεια του ταξιδίου. Κατά τον έλεγχο οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν τα εισιτήριά τους και τα δικαιολογητικά εμπορικών εκπτώσεων, εφόσον έχει εκδοθεί εκπτωτικό εισιτήριο. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει το παραστατικό που δικαιολογεί την χορηγούμενη έκπτωση εισπράττεται η διαφορά από τον οικονομικό αξιωματικό στο πλοίο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ο επιβάτης υποχρεούται να συμμορφώνεται στις οδηγίες των αρμόδιων προσώπων του πλοίου, που σχετίζονται με την ησυχία, ευταξία, καθαριότητα και ασφάλεια του πλοίου. Ο επιβάτης υποχρεούται να συμμορφώνεται στους κανονισμούς του πλοίου, καθώς και στις οδηγίες του πλοιάρχου ή του προσωπικού του πλοίου κατά την διάρκεια του ταξιδιού και να απευθύνονται στα αρμόδια μέλη σε περίπτωση προβλήματος. Θα απαγορεύεται η είσοδος στο πλοίο στα άτομα τα οποία αρνούνται να συμμορφωθούν και θα αναφέρονται στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές.

Η Seajets και το πλοίο δεν φέρουν ευθύνη για ατυχήματα και απώλειες ή ζημιές πριν την επιβίβαση ή φόρτωση στο πλοίο και μετά την αποβίβαση ή εκφόρτωση από αυτό.
Απαγορεύεται η μεταφορά εκρηκτικών, εύφλεκτων, εμπρηστικών και γενικά επικίνδυνων υλών.
Οι επιβάτες οφείλουν να συμμορφώνονται προς όλους τους κανονισμούς ασφαλείας κατά την επιβίβαση, την αποβίβαση και τον πλου και της δημοσίας τάξεως εντός του Πλοίου και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Επιπλέον, οφείλουν να συμμορφώνονται προς κάθε εντολή του Πλοιάρχου ή οδηγία των μελών του πληρώματος κατά τη διάρκεια του ταξιδίου και να απευθύνονται στα αρμόδια μέλη του πληρώματος σε περίπτωση προβλήματος.

Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες, που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ακτοπλοϊκης εταιρίας είτε μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr.