Aegean Speed Lines

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δρομολόγια & εκπτώσεις

Γίνε μέλος της κοινότητας και λάβε συναρπαστικά νέα και προσφορές.
Εγγραφείτε στην κοινότητα μαζί με 5.000+ άλλους θαλασσόλυκους και λάβετε χρήσιμες συμβουλές και προσφορές για τις περιπέτειές σας κάθε Δευτέρα.
Γενικές πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στην Aegean Speed Lines, δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την Aegean Speed Lines, τα δρομολόγια πλοίων της , τα πλοία που διαθέτει , τις πολιτικές της εταιρίας , τα λιμενικά γραφεία από όπου μπορείτε να παραλάβετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που εκδώσατε από την i-ferry.gr καθώς και τις ειδικές προσφορές – εκπτώσεις. Εκδώστε τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα δρομολόγια της Aegean Speed Lines.

H Aegean Speed Lines συνδέει με τον καλύτερο τρόπο τον Πειραιά με την Σέριφο, τη Σίφνο, τη Μήλο και την Κίμωλο. Έχει στην διάθεση του επιβατικού κοινού το ταχύπλοο σκάφος τελευταίας τεχνολογίας Speedrunner III.

Ιδρύθηκε το 2005 και το 2009 το Lloyds List της έδωσε τιμητική διάκριση με τον χαρακτηρισμό “η καλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία της χρονιάς για την δέσμευση και την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας!

Με σκοπό την επιβράβευση των ταξιδιωτών της η Aegean Speed Lines έχει δημιουργήσει το Philoxenia Club που αφορά την παροχή δωρεάν εισιτηρίων με την συμπλήρωση συγκεκριμένων πόντων. Εκδώστε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας στο i-ferry.gr και κερδίστε ΔΙΠΛΑ αφού θα συλλέξτε πόντους τόσο από Imagination Travel Bonus Club όσο και από την Aegean Speed Lines!

Βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Ποτέ το ταξίδι δεν ήταν πιο εύκολο!

29/04/2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το 2005 και με συνεχή παρουσία 17 ετών στην Ελληνική Ακτοπλοΐα, η πανδημία covid/19 και η εκτόξευση των τιμών πετρελαίου οδήγησαν την διοίκηση της Aegean Speed Lines στην αναστολή δρομολόγησης ταχυπλόων σκαφών στην ακτοπλοΐα και ειδικότερα στις Δυτικές Κυκλάδες.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή μας την απόφαση την δεδομένη χρονική στιγμή έπαιξε η κατανομή του μεταφορικού έργου όπως αυτή διαμορφώθηκε κατά το 2021 καθώς και η ύπαρξη πολλαπλών δρομολογίων για την τρέχουσα περίοδο, σε βαθμό πολλαπλάσιο των πραγματικών αναγκών της συγκεκριμένης γραμμής.

Η Aegean Speed Lines θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν σε αυτή την μακρόχρονη πορεία, τόσο τους φίλους επιβάτες και ακόμα περισσότερο τα πληρώματα μας για την κατάθεση ψυχής και την αυταπάρνηση τους στις κοινές μας προσπάθειες.

Ο Όμιλος Ευγενίδη προτίθεται να συνεχίσει την παρουσία του στην ακτοπλοΐα, πάντα αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και παρακολουθώντας τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο ακτοπλοϊκό τοπίο.

Δρομολόγια

Πειραιάς – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο

Εκπτώσεις
18
-25%
ECONOMY DISCOUNT

Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, στην Οικονομική θέση, σε όλα τα δρομολόγια από και προς Πειραιά. Τα εισιτήρια αυτά μπορούν να γίνουν μία φορά OPEN, ωστόσο δεν ακυρώνονται και δεν επιστρέφεται ο ναύλος. Στην κατηγορία αυτή δεν εφαρμόζονται οι λοιπές εμπορικές εκπτώσεις

–20%
EARLY BOOKING

Προσφέρεται 20% έκπτωση στους επιβάτες σε όλα τα δρομολόγια*, όταν οι εκδόσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται έως και 3 μήνες πριν το ταξίδι. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτομάτως

*Όροι προσφοράς: Σε περίπτωση που έχει γίνει κράτηση με ναύλο Early Booking και παρέλθει η παραπάνω προθεσμία χωρίς να γίνει έκδοση, ο ναύλος αναπροσαρμόζεται αυτόματα στον κανονικό ναύλο της περιόδου.

–15%
ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

15% έκπτωση με την επίδειξη της ειδικής κάρτας Μονίμου Κατοίκου που εκδίδεται από την Aegean Speed Lines ή με την επίδειξη του Μ.Α.Ν. του πελάτη.

-20%
ΜΙΚΡΑ ΙΧ

20% έκπτωση στα Ε.Ι.Χ. μήκους μέχρι και 4 μέτρα.

-50%
ΙΧ ΑΜΕΑ

50% Για οχήματα που έχουν ειδική άδεια ΑΜΕΑ.

-30%
ΙΧ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

30% έκπτωση στα Ε.Ι.Χ. πολυτέκνων. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας πολυτεκνίας κατά την επιβίβαση.

-20%
ΙΧ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

20% έκπτωση στα Ε.Ι.Χ. τριτέκνων. Απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας τριτεκνίας ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης κατά την επιβίβαση.

-100%
ΒΡΕΦΗ ΕΩΣ 1 ΕΤΟΥΣ

Εκδίδουν μηδενικό εισιτήριο χωρίς κάθισμα.

-100%
ΒΡΕΦΗ 1 ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ

Εκδίδουν μηδενικό εισιτήριο μόνο στην οικονομική θέση (με κάθισμα).

Εάν επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Exclusive θέση (με κάθισμα), πληρώνουν το 50% του εισιτηρίου.

-50%
ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

50% Στην Οικονομική και την Exclusive θέση.

-50%
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

50% στην οικονομική θέση.

Χορηγείται σε προπτυχιακούς φοιτητές Ελληνικών Πανεπιστημίων ΑΕΙ-ΑΤΕΙ.
Απαραίτητη η επίδειξη του πάσου κατά την επιβίβαση

-25%
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

25% Στην οικονομική θέση.

Χορηγείται σε προπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων της αλλοδαπής.

Απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας κατά την επιβίβαση

-20%
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

20% Στη θέση Economy. Απαραίτητη η επίδειξη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων κατά την επιβίβαση μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

-50%
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

50% ισχύει μόνο για οπλίτες, ναύτες, σμηνίτες που υπηρετούν την θητεία τους.

Απαραίτητη επίδειξη στρατιωτικής ταυτότητας κατά την επιβίβαση.

-50%
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας πολυτέκνων σε ισχύ.

-30%
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

Απαραίτητη η επίδειξη κάρτας τριτεκνίας σε ισχύ.

-50%
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤ

Ν.Α.Τ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ (50% σε όλες τις Θέσεις)

Αποδεικτικό Συνταξιοδοτικό Έντυπο της ιδιότητάς τους.

-50%
ΑΜΕΑ

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ – ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ (Α.Μ.Ε.Α.) ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 80% ΚΑΙ ΑΝΩ,

Απόφαση των αρμόδιων Υγειονομικών Επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή των Υγειονομικών Επιτροπών της αρμόδιας Διοικητικής Αρχής ή Ασφαλιστικού Φορέα. Η έκπτωση θα χορηγείται μέχρι την ημερομηνία λήξης της ισχύος των ανωτέρω δικαιολογητικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό., Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες., Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.
Πλοία
1
Speedrunner III
Μήκος (μ): 100,4
Πλάτος (μ): 17,0
Μέγιστη Ταχύτητα: 38 ,0 Kn
Καμπίνες: -
Επιβάτες: 800
Οχημάτα: 170
Όροι
Λιμενικά γραφεία
FIRST CHOICE TRAVEL
Πειραιάς
Άστιγγος 2 185 31 Πειραιάς
0030 210 4125200
MILOS TRAVEL
Μήλος
Αδάμας 848 00 Μήλος
0030 22870-22000
MAGANIOTIS TRAVEL
Κίμωλος
Κίμωλος 840 04 Κίμωλος
0030 22870-51000
XIDIS TRAVEL
Σίφνος
Απολλωνία 840 03 Σίφνος
0030 22840-31217
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ
Σέριφος
Λιβάδι 840 05 Σέριφος
0030 22810-52340
FERRY CENTER
Πάτρα
Όθωνος Αμαλίας 12 262 23 Πάτρα
0030 2610-634000
Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες, που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ακτοπλοϊκης εταιρίας είτε μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr.
Κλείσε τα εισιτήριά σου