Fast Ferries

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δρομολόγια & εκπτώσεις

Γίνε μέλος της κοινότητας και λάβε συναρπαστικά νέα και προσφορές.
Εγγραφείτε στην κοινότητα μαζί με 5.000+ άλλους θαλασσόλυκους και λάβετε χρήσιμες συμβουλές και προσφορές για τις περιπέτειές σας κάθε Δευτέρα.
Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Fast Ferries με καθημερινά δρομολόγια από Ραφήνα για Άνδρο Τήνο Μύκονο Νάξο βρίσκεται παρούσα στις ελληνικές θάλασσες από το 1989 παρέχοντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες με ασφάλεια, άνεση και ποιότητα.

Τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ δυναμική ανάπτυξη στις Κυκλάδες έχοντας δρομολογήσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., το Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS και το Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π. με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς το επιβατικό κοινό.

Το 2020, η Fast Ferries ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αγοράς και της παραλαβής του πλοίου THUNDER. Με την προσθήκη του νέου ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού, ο στόλος της θα αριθμεί πλέον τα 4 πλοία.

Η συνεχής βελτίωση της τεχνογνωσίας δια θαλάσσης μεταφορά ανθρώπων, οχημάτων και φορτίων είναι μια διαδικασία που ακολουθείται πιστά στη Fast Ferries. Με γνώμονα αυτή την διάθεση συνεχούς βελτίωσης επενδύει στην στελέχωση των πληρωμάτων της με ανθρώπινο δυναμικό που δύναται να φέρει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε της ταξίδι!

Με περισσότερα δρομολόγια και επιλογές ωραρίων η Cyclades Fast Ferries συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και στην ευημερία των νησιωτικών προορισμών που προσεγγίζει.

Παράλληλα ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής παρέχει εκπτώσεις και προσφορές που θα απολαύσετε και εσείς κάνοντας κράτηση στο i-ferry.gr και συλλέγοντας πόντους από το Fast Friends Club που δημιουργήθηκε από την FAST FERRIES με σκοπό να επιβραβεύει το επιβατικό κοινό για την προτίμησή του στα πλοία της σε συνδυασμό με το Imagination Bonus Club το οποίο θα σας δώσει παράλληλα προνόμια από την αγορά των εισιτηρίων σας που θα τα εκδόσετε στο i-ferry.gr.

Μην χάνετε χρόνο, βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line με ασφάλεια και ταχύτητα. Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Με το i-ferry.gr το ταξίδι ξεκινάει από την ώρα της κράτησης!

Δρομολόγια

Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Νάξο

Εκπτώσεις
9
-30%
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

έκπτωση 30% στους ναύλους επιστροφής για αυθημερόν ταξίδια στα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων. Η προσφορά ισχύει για όλα τα δρομολόγια εφόσον τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα.

-25%
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤ

έκπτωση 25% στους συνταξιούχους του ΝΑΤ.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις θέσεις.

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επιδείξη της ειδικής κάρτας του ΝΑΤ.

–50%
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

έκπτωση 50% για τους πολύτεκνους.

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη του θεωρημένου βιβλιαρίου πολυτέκνων.

Τα τέκνα των πολυτέκνων δικαιούνται την έκπτωση έφοσον φέρουν το ανάλογο δελτίο.

-30%
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

έκπτωση 30% για τiς τρίτεκνες οικογένειες.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις θέσεις.

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας συλλόγου τριτέκνων η του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Τα τέκνα των τριτέκνων δικαιούνται την έκπτωση εώς την ηλικία των 23 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

-50%
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

έκπτωση 50% για τους φοιτητές.

Η έκπτωση ισχύει για όλους τους φοιτητές ελληνικών (και για Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με την επίδειξη του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή) πανεπιστημίων για όλο το έτος.

Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας

-100%
ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ

• 100% έκπτωση για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών, στην οικονομική θέση και στα αεροπορικού τύπου καθίσματα.

• Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης.

-50%
ΠΑΙΔΙΑ 6 ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ
  • 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.

  • Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης.

-50%
Α.Μ.Ε.Α.

έκπτωση 50% στα άτομα με ειδικές ανάγκες στους τυφλούς και στους συνοδούς αυτών.

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις θέσεις.

Η προσφορά ισχύει για άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% ενώ έκπτωση 50% ισχύει και για τα αυτοκίνητά τους, εφόσον είναι χαρακτηρισμένα αναπηρικά στην άδεια κυκλοφορίας τους. Για την χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επιδείξη της σχετικής απόφασης της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

-25%
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

έκπτωση 25% στα ατομικά εισιτήρια και στα εισιτήρια των οχημάτων, του μόνιμου στρατιωτικού προσωπικού και των οπλιτών θητείας του ΥΠΕΘΑ, όπως και των αστυνομικών και των πυροσβεστών, τα οποία αφορούν τις ιδιωτικές μετακινήσεις τους. Η έκπτωση παρέχεται σε όλες τις θέσεις επιβατών και στα εισιτήρια οχημάτων θα ισχύει για τις κατηγορίες ΙΧ αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Τόσο για την έκδοση των εισιτηρίων όσο και για την επιβίβαση στα πλοία, θα πρέπει να επιδεικνύεται η υπηρεσιακή ταυτότητα του επιβάτη. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα δρομολόγια και για όλους τους προορισμούς της Fast Ferries, αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί και με άλλη εμπορική έκπτωση της εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό., Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες., Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.
Πλοία
3
THEOLOGOS P
Μήκος (μ): 118.14
Πλάτος (μ): 21
Μέγιστη Ταχύτητα: 22 ,0 Kn
Καμπίνες: -
Επιβάτες: 1154
Οχημάτα: 300
EKATERINI P
Μήκος (μ): 121.45
Πλάτος (μ): 18
Μέγιστη Ταχύτητα: 21,0 Kn
Καμπίνες: -
Επιβάτες: 1127
Οχημάτα: 240
FAST FERRIES ANDROS
Μήκος (μ): 115
Πλάτος (μ): 20
Μέγιστη Ταχύτητα: 19.5 Kn
Καμπίνες: -
Επιβάτες: 1200
Οχημάτα: 280
Όροι
Λιμενικά γραφεία
Kyklades Travel
Άνδρος
Λιμάνι Γαυρίου Άνδρος
0030 22820-72363
Porto Andros
Άνδρος
Γαύριο Άνδρου Άνδρος
0030 22820-71222
Mamalis Travel
Μύκονος
Περιφερειακή οδός, Βουγλί Μύκονος
0030 22890-27027
Sea & Sky Travel
Μύκονος
Λιμάνι Μυκόνου Μύκονος
0030 22890-22853
Aeolos Travel
Τήνος
Λιμάνι Τήνου Τήνος
0030 22830-25882
Mamalis Travel
Ραφήνα
Λιμάνι Ραφήνας Ραφήνα
0030 22940-26239
Naxos Tours
Νάξος
Πρωτοπαπαδάκη , Παραλία χώρας Νάξου Νάξος
0030 22850-24000
Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες, που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ακτοπλοϊκης εταιρίας είτε μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr.
Κλείσε τα εισιτήριά σου