SeaSpeed Ferries

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Seaspeed Ferries είναι μια νεοσύστατη εταιρία που ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών του Ρεθύμνου συνδέοντας το με τον Πειραιά, την Μήλο και την Σαντορίνη. Η δραστηριοποίηση της συμβάλει στην τόνωση των τουριστικών και των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των νησιών που εξυπηρετεί και της ηπειρωτικής  Ελλάδος.

Η SeaSpeed Ferries είναι μια εταιρία η οποία επιλέγει τον δρόμο των ποιητικών υπηρεσιών, της συνέπειας και της αξιοπιστίας. Βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία, τον κάτοικο και τον επισκέπτη του νησιού.

Το πλοίο OLYMPUS μεταφέρει 1075 επιβάτες και 450 ΙΧ. Διαθέτει ειδικές καμπίνες για χρήση με κατοικίδια, εύκολη πρόσβαση και υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ικανότητες. Το πλοίο είναι συμμορφωμένο με όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Μην χάνετε χρόνο, βρείτε εύκολα και γρήγορα το δρομολόγιο της SeaSpeed Ferries που σας ενδιαφέρει και πληρώστε on line με ασφάλεια και ταχύτητα. Η παραλαβή των εισιτηρίων μπορεί να γίνει από όπου σας εξυπηρετεί! Με το i-ferry.gr το ταξίδι ξεκινάει από την ώρα της κράτησης

Ειδικές προσφορές / Εκπτώσεις SeaSpeed Ferries 2021

Τα παιδιά κάτω των 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν σε Οικονομική Θέση.

Εάν καταλαμβάνουν κρεβάτι, πληρώνουν το 50% του επιλεγμένου ναύλου.

 

Παιδιά από 5 – 10 ετών έχουν έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις. Tα παιδιά που ταξιδεύουν σε καμπίνες πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο που πληρώνει τον αντίστοιχο πλήρη ναύλο.

  • 50% σε Οικονομική Θέση
  • 30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών εκτός Lux.

          Ειδική Ταυτότητα Πολυτέκνου, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων

  • 30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών εκτός LUX

          Ειδική Ταυτότητα Τριτέκνου, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Τριτέκνων

έκπτωση 50% στους Φοιτητές-Σπουδαστές ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΤΕΙ, ΑΕΝ, Ελληνικών Πανεπιστημίων και Στρατιωτικών Σχολών σε οικονομική θέση και σε όλες τις καμπίνες εκτός των Lux.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της έκπτωσης είναι η επίδειξη της Φοιτητικής Ταυτότητας.
Η έκπτωση δεν ισχύει για Φοιτητές Εξωτερικού.

έκπτωση  50% σε όλες τις θέσεις εκτός των LUX καμπινών.

Αποδεικτικό Συνταξιοδοτικό Έντυπο της ιδιότητάς τους.

Χορηγείται έκπτωση 50% σε ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, στους Ανάπηρους πολέμου, στους βοηθούς/συνοδούς αυτών, καθώς και στα ειδικά ΙΧ. Ο συνοδός πρέπει να φέρει πιστοποίηση από αρμόδιο φορέα. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις θέσεις εκτός των καμπινών LUX.

Η έκπτωση χορηγείται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας τους.

 

  • 20 % έκπτωση για τους ανέργους σε οικονομική θέση

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της έκπτωσης είναι η επίδειξη Βεβαίωσης Ενεργού Δελτίου Ανεργίας.

 

 

  • 20 % έκπτωση στα ΙΧ συνολικού μήκους εως 3,70μ (Smart, Fiat Seicento, Citroen C2, Lancia Y κλπ.)

 

Τελευταία ενημέρωση 18/02/2021

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
  • Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν για ασυνόδευτα ΙΧ και Μοτοσυκλέτες.
  • Οι δικαιούχοι των ανωτέρω εκπτώσεων οφείλουν να επιδεικνύουν τα δικαιολογητικά κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβασή τους στο πλοίο.

Δρομολόγια και εκπτώσεις SeaSpeed Ferries

Στο i-ferry.gr θα βρείτε όλα τα δρομολόγια και τις προσφορές της SeaSpeed Ferries. Μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτήριων χωρίς επιπλέον ή κρυφές χρεώσεις για Ρέθυμνο, Μήλο, Σαντορίνη.

Δρομολόγια πλοίων SeaSpeed Ferries

Πειραιάς – Σίφνος – Μήλος – Θηρασιά – Σαντορίνη – Ανάφη

Κεντρικά γραφεία & τοπικά λιμενικά γραφεία FastFerries Ferries

SEASPEED FERRIES Πειραιάς


Εκδοτήριο Πύλη Ε4
Πειραιάς
Τηλ: 0030 210 4100301
DANDOULAKIS TRAVEL Ρέθυμνο

Κεντρικό : Γ. Παπανδρέου 3 Ρέθυμνο
Τηλ : 28310 22 555
Υποκατάστημα : Λ. Κουντουριώτη 24 Ρέθυμνο
Τηλ: 28310 29990
SANTORINI HOLIDAYS TOURS / Σαντορίνη


Κεντρικό λιμάνι – Αθηνιός
Σαντορίνη
Τηλ: 0030 22860 25092
FERRYTRAVELLER /  Θεσσαλονίκη


Εντός επιβατικού σταθμού λιμένα Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 0030 2310 500800
SEA SUN SOPHIA /  Μήλος


Αδάμαντας
Μήλος
Τηλ: 0030 22780 21994

Στόλος SeaSpeed Ferries

Olympus
Μήκος (μ): 147.10 Κλίνες: 273
Πλάτος (μ): 24.0 Επιβάτες: 1075
Ταχύτητα: N/A Οχημάτα: 450

Πολιτικές εταιρίας

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΝΑΥΛΩΝ

Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν με τον όρο ότι δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία ταξιδιού, προσκομίζοντας ο επιβάτης ακέραιο το εισιτήριο του και εμπίπτουν στους παρακάτω όρους ακύρωσης:

Υψηλή περίοδος 24/04/2021 – 04/05/2021 & 07/06/2021 – 19/09/2021

Έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή αλλάζουν ημερομηνία ή μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας για να χρησιμοποιηθούν αργότερα.
Λιγότερο από 14 ημέρες έως 12 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια αλλάζουν ημερομηνία ή μετατρέπονται σε ανοιχτής ή ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά
Λιγότερο από 12 ώρες πριν και έως 4 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά, δεν αλλάζουν ημερομηνία και δεν μετατρέπονται σε ΟΡΕΝ.
Λιγότερο από 4 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται δεν γίνονται ανοιχτά και δεν αλλάζει η ημερομηνία ταξιδιού.

Τα εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά μόνο εφόσον έχουν εκδοθεί αρχικά ως ανοιχτής ημερομηνίας. Τα εισιτήρια που έχουν μετατραπεί σε ΟΡΕΝ ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά.

Χαμηλή περίοδος:

Έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται χωρίς ακυρωτικά ή αλλάζουν ημερομηνία ή μετατρέπονται σε ανοιχτής ημερομηνίας για να χρησιμοποιηθούν αργότερα.
Λιγότερο από 4 ημέρες έως 4 ώρες πριν την αναχώρηση: Τα εισιτήρια αλλάζουν ημερομηνία ή μετατρέπονται σε ανοιχτά ή ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά
Λιγότερο από 4 ώρες πριν και έως την αναχώρηση: Τα εισιτήρια ακυρώνονται με 50% ακυρωτικά
Μετά την ώρα αναχώρησης του πλοίου τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται δεν γίνονται ανοιχτά και δεν αλλάζει η ημερομηνία ταξιδιού.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Η σύμβαση μεταφοράς (εισιτήριο) είναι προσωπικό, ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται. Ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και την συγκεκριμένη θέση για την οποία έχει εκδοθεί.

Η αγορά εισιτήριου μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:

Οι επιβάτες δεν μπορούν να επιβιβαστούν χωρίς εισιτήριο καθώς η έκδοση εισιτηρίων πάνω στο πλοίο απαγορεύεται.

Το εισιτήριο σας θα πρέπει να αναφέρει σωστά όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως ημερομηνία ταξιδιού, προορισμό, ονοματεπώνυμο επιβάτη, φύλλο, ηλικιακή κατηγορία (βρέφος, παιδί ενήλικας) και τύπο έκπτωσης εάν υπάρχει. Τα εισιτήρια οχημάτων θα πρέπει να αναγράφουν την πινακίδα και τον τύπο οχήματος (μηχανή μικρό – μεγάλο ΙΧ κλπ). Σε περίπτωση που δεν αναγράφονται σωστά τα στοιχεία μπορεί να σας απαγορευθεί από τον υπεύθυνο αξιωματικό η επιβίβαση στο πλοίο. Συνιστούμε κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας να ελέγχετε τα εισιτήριά σας.

Κατά την έκδοση του εισιτηρίου θα σας ζητηθεί τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο, κατά προτίμηση κινητό θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση αλλαγής του δρομολογίου σας, (απαγορευτικό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών κ.α.)

Παιδιά έως 5 ετών ταξιδεύουν δωρεάν. Η έκδοση εισιτηρίου μηδενικού ναύλου είναι υποχρεωτική για την επιβίβαση τους

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ

Βάση του υπ αριθμόν 3709/2008 νόμου οι επιβάτες χωρίς οχήματα θα πρέπει να προσέρχονται το αργότερο μισή ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου στον ενδεδειγμένο χώρο αναμονής. Επιβάτες που ταξιδεύουν με οχήματα θα πρέπει να προσέρχονται στο χώρο στοιβασίας του λιμένα το αργότερο 1 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Τα εισιτήρια ανοιχτής ημερομηνίας ισχύουν για ένα χρόνο από την αρχική ημερομηνία έκδοσης και όχι από την ημερομηνία μετατροπής τους. Για την πραγματοποίηση του ταξιδιού θα πρέπει να αντικατασταθούν με νέα τα οποία θα αναφέρουν συγκεκριμένη ημερομηνία και ταξιδιού.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου , επειδή δεν παρέχεται η δυνατότητα επανέκδοσης του, ο επιβάτης θα πρέπει να αγοράσει νέο εισιτήριο για να μπορέσει να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού, ο επιβάτης θα πρέπει να ενημερώσει εγγράφως την εταιρεία, αναφέροντας τα στοιχεία του απολεσθέντος εισιτηρίου (στοιχεία δρομολογίου και αριθμό εισιτηρίου) καθώς και τα στοιχεία του νέου εισιτηρίου με το οποίο ταξίδεψε.

Εάν μετά από διάστημα 3 μηνών, επιβεβαιωθεί από τα αρχεία της εταιρείας, ότι το απολεσθέν εισιτήριο δεν μετατράπηκε σε ανοικτής ημερομηνίας , δεν ακυρώθηκε και δεν ταξίδεψε, παρέχεται στον επιβάτη δωρεάν εισιτήριο για ίδιο δρομολόγιο και ίδιο τύπο θέσης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κατά την διάρκεια της κράτησης ο επιβάτης ενημερώνεται για την προθεσμία έκδοσης των εισιτηρίων του. Με το πέρας της ημερομηνίας αυτής η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ (π.χ. ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ – ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Σε περίπτωση αλλαγής της ώρας αναχώρησης, επιβάτες και οχήματα ταξιδεύουν με τα ίδια εισιτήρια

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ
Σε περίπτωση ματαίωσης του δρομολογίου οι επιβάτες θα πρέπει να αντικαταστήσουν τα εισιτήρια τους με νέα για την επόμενη αναχώρηση βάσει διαθεσιμότητας.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση των εγκεκριμένων δρομολογίων, διατηρεί όμως το δικαίωμα τροποποίησης τους εφόσον κριθεί αναγκαίο.

H διάρκεια ταξιδιού αφορά τον χρόνο μεταξύ της εξόδου του πλοίου απο το Λιμάνι αναχώρησης έως και την είσοδο αυτού στο Λιμάνι άφιξης.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

Ο έλεγχος των εισιτηρίων διενεργείται από τους Οικονομικούς Αξιωματικούς των πλοίων κατά την επιβίβαση αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν τα εισιτήρια τους καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοπροσωπίας και δικαιολογητικά εκπτώσεων, σε περίπτωση που τα εισιτήρια έχουν εκδοθεί με οποιαδήποτε έκπτωση που παρέχει η εταιρεία.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Στο πλοίο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την τοποθέτηση των αποσκευών.
Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας που περιέχονται στις αποσκευές, εκτός εάν αυτά έχουν παραδοθεί προς φύλαξη στους Αξιωματικούς του πλοίου.

ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες το πλοίο, διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις για την διευκόλυνση των μετακινήσεων εντός αυτού αλλά και περιορισμένο αριθμό ειδικά διαμορφωμένων καμπινών, οι οποίες διατίθενται έπειτα από σχετικό αίτημα στην εταιρεία.

ΧΩΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Για λόγους υγιεινής η παραμονή των κατοικίδιων απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου. Το πλοίο διαθέτει στο κατάστρωμα ειδικά διαμορφωμένους χώρους παραμονής κατοικίδιων. Οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιβλιάριο υγείας του κατοικίδιου και να τους φορούν λουρί και φίμωτρο. Οι συνοδοί είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα και την υγιεινή του κατοικίδιου τους.

Ασυνόδευτα κατοικίδια δεν γίνονται δεκτά.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΩΝ

Παρακαλούνται οι επιβάτες σε περίπτωση απώλειας ή εύρεσης αντικειμένου να απευθύνονται στην Reception του πλοίου πριν από την αποβίβαση τους ή στα Λιμενικά πρακτορεία μετά την αποβίβαση.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση ελέγχου, να απαγορεύσει την είσοδο στο πλοίο σε επιβάτες που δεν φέρουν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και σε επιβάτες που δεν συμμορφώνονται , προχωρώντας σε αναφορά αυτών και στις Λιμενικές Αρχές.

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη εάν λόγω ανεπαρκών εγγράφων ή/και πιστοποιητικών ταυτοπροσωπίας, δεν επιτραπεί η
επιβίβαση από τους αρμόδιους Αξιωματικούς του πλοίου ή τις Λιμενικές Αρχές.

Για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία διατηρεί επίσης το δικαίωμα , ελέγχου όλων των επιβατών και των αποσκευών τους.
Παρακαλούνται οι επιβάτες σε περίπτωση οπλοκατοχής να ενημερώνουν τους Αξιωματικούς του πλοίου κατά την επιβίβαση.

Μετά την επιβίβαση επιτρέπεται η αποβίβαση εφόσον ο επιβάτης αποφασίσει να ματαιώσει τα ταξίδι του , μόνο έπειτα από άδεια των Αξιωματικών του πλοίου και εφόσον ο ίδιος ο επιβάτης μεταφέρει εκτός πλοίου τις αποσκευές και το όχημα του.

ΝΟΜΟΣ 3730 – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Από 01/07/2009, απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του πλοίου σύμφωνα με τον Νόμο 3730 του Υπουργείου Υγείας. Επιτρέπεται μόνο στους ειδικά καθορισμένους εξωτερικούς χώρους των καταστρωμάτων.

Όλες οι αναφερόμενες πληροφορίες, που εμφανίζονται παραπάνω έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και ενδέχεται να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τελική επιβεβαίωση όλων των αναφερόμενων εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας της ακτοπλοϊκης εταιρίας είτε μέσω του online συστήματος κρατήσεων ακτοπλοικών εισιτηρίων του i-ferry.gr.