Συχνές ερωτήσεις


Γνωρίστε το on line σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων i-ferry

Η i-ferry είναι ένα πρότυπο σύστημα online ηλεκτρονικών κρατήσεων και σύγκρισης τιμών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που σας ταξιδεύει στα Ελληνικά νησιά αλλά και την Ιταλία. Στην i-ferry σας ταξιδεύουμε πάντα με τις φθηνότερες τιμές, βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις εκπτώσεις και τις ειδικές προσφορές των ακτοπλοϊκών εισιτήριων ΕΔΩ, κάντε κράτηση στην καλύτερη προσφορά για τον προορισμό σας και βγείτε κερδισμένοι.

Εκπτώσεις εισιτηρίων

Κάθε ακτοπλοική εταιρία, βάσει της εμπορικής πολιτικής, έχει διαφοροποιημένες εκπτώσεις. Για την εξυπηρέτησή σας συνοψίζουμε τις βασικές κατηγορίες των εκπτώσεων που παρέχονται.

Εκπτώσεις βάσει ηλικίας
Σε αυτές τις εκπτώσεις περιλαμβάνονται οι βρεφικές εκπτώσεις, οι παιδικές εκπτώσεις και για όσες εταιρίες παρέχουν έκπτωση σε υπερήλικες. Οι ηλικίες που αφορούν αυτές οι εκπτώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα την πολιτική της έκαστης ναυτιλιακής εταιρίας.

Συνήθως οι βρεφικές εκπτώσεις αφορούν παιδιά εως 5 ετών, οι παιδικές εκπτώσεις παιδιά εως 10 ετών και οι εκπτώσεις για υπερήλικες αφορούν άτομα άνω των 65 ετών.

Εκπτώσεις βάσει κριτηρίων
Σε αυτήν την κατηγορία εκπτώσεων περιλαμβάνονται οι εκπτώσεις που αφορούν πχ πολύτεκνους, τρίτεκνους, συνταξιούχους ΝΑΤ, φοιτητές κλπ.

Εκπτώσεις βάσει εμπορικής πολιτικής
Αυτή η κατηγορία εκπτώσεων διαφοροποιείται σημαντικά, ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρία και το δρομολόγιο. Αναφέρεται σε εμπορικές εκπτώσεις όπως 20-50% έκπτωση, όταν εκδίδεται ταυτόχρονα τα εισιτήρια σας μετ επιστροφής, 3+1 άτομο ΔΩΡΕΑΝ σε 4κλινη καμπίνα για τα δρομολόγια του Ηρακλείου κλπ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις ανά ναυτιλιακή εταιρία στην ενότητα «εκπτώσεις» στo μενού της i-ferry.gr

Κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κράτησης, που πραγματοποιείτε μέσω της πλατφόρμας της i-ferry.gr, θα βρείτε διαθέσιμες τις βασικές παρεχόμενες από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες εκπτώσεις, καθώς και τις ειδικές προσφορές της έκαστης ακτοπλοϊκής εταιρίας. Στην περίπτωση που δεν βρείτε κάποια έκπτωση ή ειδική προσφορά, που θεωρείτε ότι υπάρχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Το σύστημα δεν κάνει έλεγχο εγκυρότητας ή ταυτοποίησης της επιλεγμένης από εσάς έκπτωσης. Εφόσον χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίζετε και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, γιατί διαφορετικά θα σας ζητηθεί η διαφορά της τιμής του κανονικού ναύλου και θα έχετε σημαντική καθυστέρηση στην επιβίβασή σας.

Εδώ μπορείς να δείς αναλυτικά τις εκπτώσεις για τα Ελληνικά νησιά και την Ιταλία

Κράτηση on line ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Τρόποι πληρωμής

Παραλαβή εισιτηρίων

Ακυρώσεις και αλλαγές εισιτηρίων

Όλες οι παραπάνω απαντήσεις έχουν ενημερωτκό χαρακτήρα με σκοπό την γενική ενημέρωση του χρήστη. Οι ακριβείς όροι και εμπορικές πολιτικές της εκάστοτε ακτοπλοϊκής εταιρίας, αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδας της, από την οποία μπορεί να ενημερωθεί ο χρήστης για όλες τις λεπτομέρειες που ενδέχεται να τον αφορούν.

Το εισιτήριό σου στην περιπέτεια: Γίνε μέλος της κοινότητας και λάβε συναρπαστικά νέα και προσφορές.
Εγγραφείτε στην κοινότητα μαζί με 5.000+ άλλους θαλασσόλυκους και λάβετε χρήσιμες συμβουλές και προσφορές για τις περιπέτειές σας κάθε Δευτέρα.
Τι να περιμένεις
  • Ένα email την εβδομάδα
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Ειδικές προσφορές
  • Νέα και ενημερώσεις
  • Ευκαιρίες συμμετοχής σε διαγωνισμούς
Τι να μην περιμένεις
  • Spam
  • Ψεύτικες προσφορές
  • Μεγάλα ανώφελα emails
  • Ενοχλητικές διαφημίσεις